Hotell Linnéa | Centralt i Helsingborg, Ditt självklara boende

Golf - Hotell Linnéas Golfpaket

Sov gott i våra sköna sängar och spela golf på fantastiskt vackra banor!

Skåne har massor av förstklassiga banor att välja bland
- Vi samarbetar närmst med Vasatorp och Rya, som båda ligger cirka en kvarts bilfärd från hotellet.

Varför inte spela 18 hål på respektive klubb? Vi hjälper er gärna att skräddarsy ert golfpaket

Ni börjar dagen hos oss på Hotell Linnea där vi dukar upp en riktigt härlig frukostbuffé. Här äter ni en god frukost i vår mysiga matsal och laddar upp inför golfen. Visst är det bästa sättet att starta en bra speldag på?

Efter en härlig dag på golfbanan har ni möjlighet att varva ner och smälta dagens intryck och spelrundan hos oss på hotellet. Kanske bara slappa på ert mysiga rum och njuta av hotellets komfort. Är det sommar erbjuder vår härliga innergård en oas. Där kan ni koppla av och ta något uppfriskande att dricka. Eller varför inte ta del av stadens gedigna restaurang och nöjesutbud? Här finns något för alla smaker, bara ett stenkast bort ifrån vårt perfekta läge mitt i centrum.

Önskar ni specifika starttider och dagar rekommenderar vi att ni bokar på egen hand för att inte gå miste om dem, varefter vi knyter ihop säcken med ett fint paketpris för greenfee, rum och frukost

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!

[Begränsat antal rum och tider]

Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western, Helsingborg
Tel: 042-37 24 00
E-post: linnea@hotell-linnea.se

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.