Våra smultronställen i och runt Helsingborg

Här samlar vi våra egna favoriter, det vi själva tycker om att göra, var vi fikar, äter och umgås. Sidan uppdateras efterhand.
Vill ni göra något kul och samtidigt se mer av stadskärnan tipsar vi om Stadsmysteriumet. Längst ner finns ett par bra länkar för event i stan och annan nyttig info. Ni kan söka på ert besöksdatum och se aktuella event HÄR och även köpa biljetterna direkt på sidan. 
Berätta gärna för oss vilka era Helsingborgspärlor är!

Cykla på Ven!

Inget smakar sommar så mycket som en utflykt till mysiga ön Ven. Hyr den klassiska gula tandemcykeln och trampa runt, stanna och bada, besök gårdsbutiker och gallerier, picknicka eller kika in på Tycho Brahes museum.
Under högsäsong går båten direkt från kajen i centrala Helsingborg

3 x Kallbadhus

Att basta varmt och doppa sig i uppfriskande Öresund är riktigt härligt! Både hälsofrämjande och avslappnande - något alla borde testa på! Helsingborg har hela 3 mycket omtyckta kallbadhus:
Rååbadarna, Pålsjöbaden och Kallis.


Möllebackens Våffelbruk

En kort promenad uppför backen från hotellet finns Möllebackens Våffelbruk undangömt med utsikt över Helsingborgs takåsar och Öresund.
Väl värt ett besök!


 

© Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. All rights reserved.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.