Helsingborg Stadsmysterium®

MYSTERIET MED DEN MYSTISKA RESENÄRSKAN
Helsingborg är en riktig pärla! En snackis här handlar om den tjusiga resenär som åkte fram och tillbaka på passagerarfärjan över sundet. Under armen bar hon en korg. Två tulltjänstemän lät sig minsann inte bländas – en dag kallade de in henne till förhör och krävde att få veta vad för mystiskt hon transporterade i den där korgen.
Kvinnan hävdade att hon bara var en oskyldig försäljare. Hon kände sig så förnärmad av förhöret att hon ville föreviga händelsen och lär ha planterat ut ledtrådar i staden för att låta eftervärlden verkligen förstå att hon var oskyldig.
Ge er ut i Helsingborg och lös Mysteriet med den Mystiska Resenärskan.
Ett mysteriekuvert passar bäst för upp till 3 personer.

Läs mer om Edsborgs Stadsmysterium®

Prata med receptionisten och köp ditt Stadsmysterium® enkelt med Swish på plats på hotellet under receptionens öppettider.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.