Vad är du nyfiken på att göra i Helsingborg?

UPPLEV MER I HELSINGBORG!
Klicka HÄR eller scanna QR-koden nedan för att komma till sidan för biljetter, event och aktiviteter i Helsingborg, så som entré till vackra Sofieros trädgård, Fredriksdals friluftsmuseum, vinprovningar, aktuella shower och marknader, cykelutflykter, friska kallbad på något av Helsingborgs kallbadhus, Louisiana i Danmark, lakritsevent och annat spännande. Sök på datumet för ditt Helsingborgsbesök och se vad som händer i staden och runt omkring just då! 

Cykla på Ven!

Inget smakar sommar så mycket som en utflykt till mysiga ön Ven. Hyr den klassiska gula tandemcykeln och trampa runt, stanna och bada, besök gårdsbutiker och gallerier, picknicka eller kika in på Tycho Brahes museum.
Under högsäsong går båten direkt från kajen i centrala Helsingborg

3 x Kallbadhus

Att basta varmt och doppa sig i uppfriskande Öresund är riktigt härligt! Både hälsofrämjande och avslappnande - något alla borde testa på! Helsingborg har hela 3 mycket omtyckta kallbadhus:
Rååbadarna, Pålsjöbaden och Kallis.


Möllebackens Våffelbruk

En kort promenad uppför backen från hotellet finns Möllebackens Våffelbruk undangömt med utsikt över Helsingborgs takåsar och Öresund.
Väl värt ett besök!


 

SPA i Rydebäck på Hotel 1622!

Ta en dagstur till Rydebäck strax utanför Helsingborg och vårt systerhotell Hotel 1622 för ett par härligt avkopplande timmar i deras SPA. Boka gärna en välgörande behandling i samband med ert bad och börja eller avsluta med att ta en promenad längs den fina stranden. 

HÄR kan ni boka Behandlingar direkt hos Hotel 1622 i Rydebäck (cirka 15 min bilfärd).
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.