Boka något av våra populära paket!

Hos oss får ni extra fint pris när ni bokar något av våra hotellpaket. Tura, golfa eller gå på teater - Vad lockar dig till Helsingborg?
Skicka ett mail till oss med vilket paket som intresserar er och datum för den önskade vistelsen så återkommer vi så snart vi kan. 

Hotell Linnéa i Helsingborg erbjuder som standard följande hotellpaket: Kärlekspaket, Teaterpaket och Golfpaket.
Här finner ni även väldigt fina tidsbegränsade erbjudande i samband med högtider, helger, lov och event i Helsingborg.

Fler alternativ finns under Tillval.

Kärlekspaket

Bjud din kärlek på en romantisk weekend med det där ”lilla extra” i vår vackra stad! På rummet finner ni mousserande vin, choklad och frukt, härliga morgonrockar att låna.. Ta en mysig promenad längs gågator, genom parker eller nere vid vattnet.. Bara va med varandra! Vi hjälper er gärna med tips på restauranger och bokningar.  Morgonen dagen efter njuter ni av vår stora frukostbuffé. 

Teaterpaket 

Skratt, skoj och sommarfeeling med Eva Rydberg på Sundspärlan!

Sommarens roligaste teater har flyttat från Fredriksdal till Sundspärlan, cirka 2.4 km från Hotell Linnéa (6 min med bil eller 35 min promenad). I paketet ingår övernattning, teaterbiljett och frukostbuffé. (Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av biljetter). 
Foto: Mikael Lindell Bohlin

Golfpaket

Sov gott i våra sköna sängar och spela golf på fantastiskt vackra banor! Skåne har massor av förstklassiga banor att välja bland. Vi samarbetar med VasatorpRyaAllerumMölle och St. Arild som alla ligger mellan cirka 15-45 minuters bilfärd från hotellet. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ert golfpaket!
 
Ni börjar dagen hos oss på Hotell Linnea där vi dukar upp en riktigt härlig frukostbuffé. Här äter ni en god frukost i vår mysiga matsal och laddar upp inför golfen. Visst är det bästa sättet att starta en bra speldag på?
Efter en härlig dag på golfbanan har ni möjlighet att varva ner och smälta dagens intryck och spelrundan hos oss på hotellet. Kanske bara slappa på ert mysiga rum och njuta av hotellets komfort. Är det sommar erbjuder vår härliga innergård en oas. Där kan ni koppla av och ta något uppfriskande att dricka. Eller varför inte ta del av stadens gedigna restaurang och nöjesutbud? Här finns något för alla smaker, bara ett stenkast bort ifrån vårt perfekta läge mitt i centrum.

Önskar ni specifika starttider och dagar rekommenderar vi ibland att ni bokar på egen hand för att inte gå miste om dem, varefter vi knyter ihop säcken med ett fint paketpris för greenfee, rum och frukost.

Varmt välkomna med er bokning eller bokningsförfrågan!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.