Boka något av våra populära paket!

Hos oss får ni extra fint pris när ni bokar något av våra hotellpaket. Tura, golfa eller gå på teater - Vad lockar dig till Helsingborg?
Skicka ett mail till oss med vilket paket som intresserar er och datum för den önskade vistelsen så återkommer vi så snart vi kan. 

Hotell Linnéa i Helsingborg erbjuder som standard följande hotellpaket: Kärlekspaket, Teaterpaket och Golfpaket.
Här finner ni även väldigt fina tidsbegränsade erbjudande i samband med högtider, helger, lov och event i Helsingborg.

Kärlekspaket - Romantisk Weekend

Bjud din kärlek på en romantisk weekend med det där ”lilla extra” i vår vackra stad! På rummet finner ni mousserande vin, choklad och frukt, härliga morgonrockar att låna.. Ta en mysig promenad längs gågator, genom parker eller nere vid vattnet.. Bara va med varandra! Vi hjälper er gärna med tips på restauranger och bokningar.  Morgonen dagen efter njuter ni av vår stora frukostbuffé. 

Teaterpaket - Fredriksdal

Välkommen till sommarens skrattfest i Helsingborg!   
"NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och – med rätta – krävande.

Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden, gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”.  


Medverkande: Babben Larsson, Sanna Persson Halapi, Nils Dernevik, Siw Erixon, HC Thulin, Susanne Karlsson, Daniel Träff, Simon Garshasebi. NÖTTER är en nyskriven fars av Adde Malmberg. Spelas 29/6 – 11/8 2024."  

Fredriksdalsteatern ligger cirka 2 km från Hotell Linnéa (8 min med bil eller 35 min promenad). I paketet ingår övernattning, teaterbiljett och frukostbuffé.  (Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av biljetter).

Teaterpaket  - Sundspärlan

Skoj och sommarfeeling med Eva Rydberg på Sundspärlan!
"Vi lever i deprimerande tider. Tack och lov håller Eva Rydberg glöden och glädjen vid liv. Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans friluftsteater. Så vad passar då inte bättre än att damma av komediklassikern Ett resande teatersällskap och låta Eva utbrista i pjäsens klassiska replik, ”Fan må vara teaterdirektör!” Och Eva ser alltid till att hamna i gott sällskap.

Runt sig har hon en munter ensemble med Ewa Roos och Hampus Nessvold i spetsen tillsammans med idel bekanta publikfavoriter från Fredriksdalsteatern: Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk. Och förstås dansare som sjunger ut och sätter allt i rörelse. Andreas T Olsson blåser nytt liv pjäsen och byter inte bara kön på teaterdirektör Sjövall utan kastar upp alla bollar i luften och skriver ett helt nytt lustspel fyllt av komiska förvecklingar, sång och musik." Spelas 28/6 - 11/8 2024.

Sundspärlan ligger cirka 2.4 km från Hotell Linnéa (6 min med bil eller 35 min promenad). I paketet ingår övernattning, teaterbiljett och frukostbuffé.  (Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av biljetter). Bilder av Eva Rydberg på scen: Fotograf: Johan Löfquist Pressbilder av Ett resande teatersällskap: Fotograf: Mats Bäcker

Stand-up under bar himmel -Fredriksdalsteatern
onsdagar i juli 19.00! 

"Tänk dig en sommarkväll med skönt trädgårdshäng och något gott att äta och dricka, följt av skratt i det fria. Drömmigt, va?!

Välkommen till Standup under bar himmel på Fredriksdalsteatern.

Konceptet är enkelt: Fem av landets bästa komiker underhåller i två akter. Vår sköna trädgårdsbar är öppen hela kvällen och erbjuder utvalda rätter gjorda på säsongens lokalproducerade råvaror. Därtill finns det naturligtvis ett gäng läskande, somriga drycker
Läs mer på Fredriksdalsteatern.se

Boka ditt övernattningspaket direkt på vår hemsida!

Golfpaket

Sov gott i våra sköna sängar och spela golf på fantastiskt vackra banor! Skåne har massor av förstklassiga banor att välja bland. 
 
Ni börjar dagen hos oss på Hotell Linnea där vi dukar upp en riktigt härlig frukostbuffé. Här äter ni en god frukost i vår mysiga matsal och laddar upp inför golfen. Visst är det bästa sättet att starta en bra speldag på?
Efter en härlig dag på golfbanan har ni möjlighet att varva ner och smälta dagens intryck och spelrundan hos oss på hotellet. Kanske bara slappa på ert mysiga rum och njuta av hotellets komfort. Är det sommar erbjuder vår härliga innergård en oas. Där kan ni koppla av och ta något uppfriskande att dricka. Eller varför inte ta del av stadens gedigna restaurang och nöjesutbud? Här finns något för alla smaker, bara ett stenkast bort ifrån vårt perfekta läge mitt i centrum.
Vi samarbetar med VasatorpRyaAllerumMölle och St. Arild som alla ligger mellan cirka 15-45 minuters bilfärd från hotellet. Vi hjälper er gärna att skräddarsy ert golfpaket! Önskar ni specifika starttider och dagar rekommenderar vi ibland att ni bokar på egen hand för att inte gå miste om dem, varefter vi knyter ihop säcken med ett fint paketpris för greenfee, rum och frukost. Varmt välkomna med er bokning eller bokningsförfrågan!
  

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets-och Cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.